Handelsbetingelser hos Kohlmetzshop

Salgsbetingelser 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.kohlmetz.shop, som ejes af Kohlmetzshop EMV
CVR-nr: 41144238
Adresse: Møllergade 74, st., 5700 Svendborg
Tlf: (45) 41 47 16 21
Email: info@kohlmetz.shop

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via

www.kohlmetz.shop

Betaling og Levering

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay, Visa Elektron, og Paypal.
Beløbettrækkes først, når varen afsendes. Hvor der er tale om personlige plakater eller andre specialfremstillede varer trækker vi betalingen, når udførelsen påbegyndes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner og er inklusiv moms. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Vi leverer varen 2-4 dage efter dit køb til en pakkeshop nær dig. Vi leverer varerne med GLS og Postnord. Vi leverer i øjeblikket kun til Danmark.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling afleveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig (f.eks. ved ordre der indeholder både plakater og vintagetøj som sendes i 2 separate pakker), løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt(dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af personlige plakater eller andre til dig specialfremstillede varer. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et email, , hvor du oplyser, at du fortryder til [Kohlmetz shop n, fysisk adresse, telefonnummer, fax- nummer og e-mailadresse]. [Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.]

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular som du finder på dette link - Bilag 3.  Men det er ikke obligatorisk. Denne skal udfyldes og sendes til Kohlmetzshop via email: info@kohlmetz.shop. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. Fortrydelsesformularen bliver også sendt til dig og findes sidst i din ordrebekræftelse. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os på Møllergade 74, st., 5700 Svendborg, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen, hvis der er tale om en plakat (dvs. i plakatrør). Ved returnering af andre varer såsom vintagetøj, tasker m.m. benyttes emballage efter dit valg. Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den fx en materiale eller fabrikationsfejl finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på email: info@kohlmetz.shop

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. 

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2 , 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives på dette link. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@kohlmetz.shop .